Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

LAPSILLE JA NUORILLE TANSSITUNTEJA

SYKSY 2017 IIDAN TUNNIT

Satutanssi (noin 2-5v.)  KE klo 17.50-18.35

Satutanssi on ihana ensimmäinen tanssillinen harrastus. Tunnilla tehdään erilaisia leikkejä musiikin tahdissa ja opetellaan mm. Karhu ja rapukävelyä, varpaillaan seisomista, hiipimistä, taputtamista, tanssitaan huivien kanssa ja loppurentoudutaan.

Ensimmäisellä tunnilla vanhempi voi olla mukana, mutta sen jälkeen vanhemmat voivat odottaa tanssisalin keittiössä tunnin ajan. Iida ja lapset saavat parhaan työrauhan, kun vanhemmat eivät ole mukana salissa :)
HUOM! Varaa paikkasi ajoissa, koska nyt vain yksi ryhmä viikossa. Paikat täyttyvät nopeasti!

 

 

Dance & Disco ryhmät

KE klo 15.45-16.45 Dance & Disco noin 10-13v.

KE klo 16.45-17.45 Dance noin 7-9v.

SU klo 13.00-14.00 dance alkeet noin 4,5-6v. Mukaan mahtuu vielä!

SU klo 14.00-15.00 Dance noin 7-9v.

Dance alkeet ryhmä on suunnattu lapsien ensimmäiseksi tanssiryhmäksi ja tunneilla tanssia tuodaan esiin erilaisten leikkien kautta. Tunneilla tehdään lisäksi alkeistason koreografioita ja lattianpoikki liikkeitä. Lapsen pitää pärjätä tunnilla muiden lasten kanssa, sillä tunti on kunnollinen dance tunti. Tunnilla pitää myös jaksaa kesittyä. Tervetuloa ihanalle uudelle dance alkeet tunnille! Tunti on satutanssiin verrattuna tanssillisempi.

Dance

Tunnit alkavat koko vartalo lämmittelyllä jonka jälkeen tehdään tekniikkaa ja lattianpoikki liikkeitä, jossa pääsee kunnolla näyttämään ja kehittämään osaamistaan. Lopuksi tehdään koreografiaa.


Dance & Disco

Disco on nopea, energinen ja fyysinen tanssilaji, joka pitää sisällään hyppyjä ja erilaisia askelsarjoja. Disco tunti koostuu lämmittelystä, lihas harjoituksista, venyttelystä, erilaisista lattian poikki liikkeistä ja tanssi sarjasta. Tunnille mukaan vesipullo ja tanssiin soveltuvat mukavat ja venyvät vaatteet! 

 

 

HUOM! Kaikille kursseille voi osallistua, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan! 

Ilmoittautuminen: happyliikunta@gmail.com 

Syyskausi alkaa vk 33 ja opetus on 14 krt; vk 42 (syysloma) ei ole tuntia

Hinnat: satutanssi (45 min.) 155e/ dance tai disco (60 min.) 175e/ Kaksi viikkotuntia 315e/ sisarukset 10% alennus 

Kokeilukerta 10e