Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ohjaajat

 Anja HuovinenAnja Huovinen  

Anja Huovinen

HAPPY:n perustaja, jooganopettaja SJL, Hormone Yoga therapy teacher, lastenjooga- ja liikunta ohjaaja

Tein harrastuksestani ammatin, perustin oman yrityksen ja aloin ohjaamaan joogaa. Aiemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Joogaohjaajana olen toiminut jo yli 10 vuotta. Minulle tuottaa suurta iloa ohjata muita ihmisiä joogan ja liikunnan pariin. Oli kyse sitten joogatunneista, lasten sirkustunneista tai taaperoryhmien hauskoista liikuntatuokioista.

Valmistuin SJL (Suomen Joogaliiton) joogaopettajaksi. Lisäksi olen osallistunut kotimaassani Saksassa erilaisille täydennyskursseille kuten mm. Dinah Rodrigues:n "Hormone Yoga Therapy" (hormonijooga) koulutusohjelmaan Berliinissä v. 2009 ja  Yoga Vidyan lastenjoogaopettajakurssille keväällä 2010.
  Aloitin 2014 Svastha Yoga Therapy koulutuksen saksalainen ortopedilääkärin, Dr. Günther Niessen johdolla. Joogaterapian periaatteita käytän myös omassa ohjauksessani, jotta joogan harrastaminen on kaikille turvallista!

Olen myös Nuori Suomi Liikuntaleikkikoulun ohjaaja ja vapaa-ajalla harrastan akrobatiaa ja sirkusta. Sen lisäksi olen kahden ihanan lapsen äiti.

Pyrin ohjaamaan mahdollisimman yksilöllisesti ja toivon, että jokainen osallistuja saa harjoituksesta iloa ja energiaa. 

     

Maija RuuthMaija Ruuth

 

Maija Ruuth

joogaopettaja

Jooga on kuulunut elämääni kasvassa määrin useiden vuosien ajan. Olen suorittanut kansainvälisen hathajoogaopettajakoulutuksen (RYT200). Pyrin kehittämään opetustani jatkuvasti oppimalla joogaopettajiltani ja -oppilailtani.

Minulle tärkeää on joogan  kokonaisvaltaisuus, itsensä kehittäminen ja siten tasapainoisempi elämä. Toivon että jokainen voi tulla tunneilleni omana itsenään ja lähteä hieman rauhallisemmalla ja tasapainoisemmalla mielellä. Asanoissa pyrin huomioimaan yksilöllisyyden ja kannustan tekemään liikkeet itselleen sopivalla tavalla.

Erityisesti tunneillani korostuu syvien lihasten hallinta ja liikkuvuuden lisääminen. Lisäksi tunneillani tehdään hengitysharjoituksia ja toisinaan myös lyhyitä meditatiivisia harjoituksia.

Koulutukseltani olen biokemisti ja teen tällä hetkellä väitöskirjaa.

Olen myös pienen pojan äiti, ja joogatuokiot hänen kanssaan opettavat minulle ettei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti! 

 

     
 Katri SuhonenKatri Suhonen  

Katri Suhonen

Pilates ohjaaja

Olen harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja ja Pilateksen koin niin kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia edistäväksi, että syvennyin siihen perusteellisemmin Pilates Health – ohjaajakoulutuksessa ja aloin ohjaamaan tunteja it-alan päivätyöni ohella.

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla saadaan koko vartaloon voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta; erilaisista selkäongelmista kärsiville lääkäritkin ovat alkaneet suositella Pilates-harjoittelua. Liikkeet ovat helppoja ja ne tehdään rauhallisesti hengityksen tukemina. Näytän liikkeistä myös haastavampia variaatioita – jokainen voi valita itselleen treenipäivään sopivan tason.

     
Iida TuominenIida Tuominen  

Iida Tuominen

lastentanssiopettaja

Luonteeltani olen pirteä, iloinen ja energinen ja se tulee näkymään tunneilla. Lapsien kanssa työskennellessä oma mieliala tarttuu myös heihin, joten koen, että positiivisuus ja avoimuus ovat yhteisillä tanssitunneilla  tärkeässä osassa. Tunneillani jokainen pääsee tanssimaan erilaisten harjoitusten avulla ja haastamaan sopivasti itseään. 


Haluan, että tunneillani jokainen lapsi pääsee nauttimaan tanssimisesta ja pitämään hauskaa harrastuksen parissa! Toivon, että jokainen kokee tunneillani vilpitöntä tanssin iloa! Nuorempana olen harrastanut mm. Jalkapalloa ja rytmistä voimistelua, tanssi vei kuitenkin voiton ja vuosia tanssimisen parissa on kertynyt jo monia! 


Tervetuloa tunneilleni, nähdään syksyllä!

     
 

Emilia Lindroos

joogaopettaja

Oma joogapolkuni alkoi dynaamisesta astangajoogasta, josta olen vähitellen siirtynyt muihin, lempeämpiin joogamuotoihin. Jooga tuo harjoittajalleen monia terveyshyötyjä niin kehon kuin mielenkin osalta, mutta minulle joogassa tärkeintä on ennen kaikkea arjen kiireistä ja suorituskeskeisyydestä irtautuminen, tietoinen hidastaminen sekä kehon ja mielen rauhoittumisen ja rentoutumisen kautta saavutettava tasapaino.

Ohjaan energisoivaa ja vahvistavaa hathajoogaa sekä lempeää ja liikkuvuutta lisäävää yin-joogaa tavoitteenani edistää kehon ja mielen tasapainoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen valmistunut joogaopettajaksi Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutuksesta vuonna 2016 ja syvennän parhaillaan tietämystäni yin-joogasta Chi Therapeuticsin (Clare Gates-Sjöblom) RYT200-koulutuksessa.

 

     
 Milla GestrinMilla Gestrin  

Milla Gestrin

joogaohjaaja


Olen Milla Gestrin lastentarhanopettaja ja joogaohjaaja Vantaalta. Valmistuin joogaohjaajaksi (Suomen Joogaliitto) 2 vuoden parusopinnoista toukokuussa 2013. Jatko-opiskelen parhaillaan YogaSource koulussa 2-vuotista RYT 500 tutkintoa. Jooga on tullut osaksi elämääni yli 20 vuotta sitten, onnekseni ja ilokseni. Työskentelen tällä hetkellä freelance joogaohjaajana. Joogassa tavoitellaan mielestäni lapsenkaltaista olotilaa, jolloin kaikki on tässä, elämän hetkessä, juuri nyt.


Lasten joogalla on ihan erityinen paikka sydämessäni.


Ohjaamani jooga on lempeää, rauhallista, omaan joogaharjoitukseen keskittyvää, kehon, hengityksen ja mielen kuuntelua. Rakastavaa tutustumista omaan itseen.

Mottoni: Joogaamista ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin:) eikä tietty liian myöhään…