Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Stressaatko, oletko jännittäjä, liika huolehtija, kiireinen,tai kiinnostuitko aiheesta???

 

TRE- workshop SU 19.11. klo 16-18:30 Laaksolahdessa, HAPPY-studiossa

             

TRE on helppo ja tehokas kehon rentoutusmenetelmä. TRE (Stress, Tension and Trauma Releasing Exersices) rentouttaa lihaksia ja mieltä. Meillä kaikilla on kehomuistissa, syvällä lihaksistossa jännityksiä, stressiä, traumoja ja tunnelukkoja jotka saattavat vaikuttaa monien sairauksien syntyyn.Tre on luonnollinen kehollinen menetelmä, joka auttaa purkamaan kehon jännityksiä ja saa meidät voimaan paremmin.

 

Teemme helpon ja yksinkertaisen liikesarjan, joka käynnistää tärinää kehossa; lihakset rentoutuvat, mieli rauhoittuu, kehotuntemus kasvaa ja läsnäolo helpottuu. TRE-harjoitus on kehon luonnollinen tapa purkaa  jännityksiä. Se vaikuttaa myös kehon syvimpiin lihaksiin, jolloin saattaa nousta pintaan  tunteita ja muistoja. TRE – menetelmän perusteet on hyvä ensin opetella ryhmässä tai yksilöohjauksessa, jonka jälkeen niitä voi tehdä kotona itsekseen.

 

TRE sopii kaikille perusterveille, itsestään ja kehostaan kiinnostuneille.

TRE EI SOVELLU jos olet ollut juuri leikkauksessa, olet raskaana, tai sairastat jotain vakavaa sairautta, esim. sydän-verisuonisairauksia, syöpäsairauksia, epilepsiaa , vakavaa masennusta, psykoosia, skitsofreniaa. Jos olet epävarma asiasta, kysy hoitavalta lääkäriltäsi tai lisätietoja ohjaajalta.

 

Kurssilla opit itsehoitomenetelmän ja hintaan sisältyy TRE- menetelmän kehittäneen David Bercelin  20-sivuinen opasvihko kotiharjoitteluun. Kurssin kesto n. 2,5 tuntia, hinta 60€.

 

Lisätietoja voi kysyä puhelimitse 040 5777550 tai sähköpostilla siranne.vainio@gmail.com . Tietoa löytyy myös www.trefinland.fi , www.bercelifoundation.org sivustoilta.