ellih%C3%A4ngt3-me.jpg
pyramiidi-hoch-me.jpg

Tanssiakrobatia, sirkus & lastenjooga

LASTENKURSSIT

 Tuntikuvaukset & aikataulu


Syyskausi on vk 36- vk 48 (syysloma vk 42) 

Hinta: lastenkurssit (tanssi&sirkus lapset/nuoret) 12 krt/145e, perhejooga 12 krt/225e 


Sirkusta 7-12 vuotiaille TI klo 14.15-15

Sirkustunnit on suunnattu kaikille lapsille ja nuorille. Sirkustunnilla harjoitellaan leikkejä, tasapainoa, venytyksiä ja erilaisia akrobaattisia liikkeitä kuten kuperkeikkaa, kärrynpyörää, siltaa, pariakrobatiaa, käsilläseisontaa jne. sekä erilaisten sirkusvälineiden käyttöä. Sirkus on erittäin hyvä harrastus kenelle tahansa lapselle ja nuorelle, sillä tunneilla tehdään oman tason mukaisia liikkeitä. Sirkuksessa taidot kehittyvät monipuolisesti ja jokainen voi löytää oman vahvuutensa tunneilla. Lämpimästi tervetuloa sirkustelemaan!


Tanssiakrobatiaa 9-14 vuotiaille TI klo 15-15.45

Tanssiakrobatiatunneilla yhdistellään akrobatiaa ja tanssia. Tunneilla harjoitellaan erilaisia akrobaattisia liikkeitä sekä yksin että ryhmässä. Akrobaattisia liikkeitä ovat mm. kuperkeikka, käsilläseisontakuperkeikka, silta, kärrynpyörä, käsilläseisonta, sekä pariakrobatia. Tunneilla lämmitellään leikkimällä ja tanssimalla. Tunneilla luodaan tanssikoreografioita, joissa yhdistellään akrobatiaa ja tanssia. Tervetuloa tanssiakrobatian pyörteissiin! 


 Perhejooga-Jooga koululaisille & aikuisille TO klo 17.45-18.30

Jooga sopii kaikenikäisille. Tässä on hieno mahdollisuus lapsille (noin 6-14v) tutustua joogan maailmaan ;)

Tunnilla tehdään hathajooga-harjoituksia/asanoita jotka sopivat koko perheelle. Joogan ja liikkumisen ilo sekä rauhoittumisesta, rentoutumisesta ja hiljaisuudesta nauttiminen kuuluvat jokaiseen harjoitukseen.

unsplash-mVk7pnnlULc-me

Perhetunnit - yhdessä on hauskaa :)

VAUVAT & TAAPEROT

 Tuntikuvaukset & aikataulu 


 Syyskausi on vk 36- vk 48 (syysloma vk 42)  


Äiti-vauva-jooga MA klo 10.45-11.30

 Äiti-vauva-jooga  (noin 1–10 kk) on suunniteltu tukemaan synnytyksestä palautumista. Tunneilla tehdään keskivartaloa ja lantionpohjan lihaksia vahvistavia, hartiaseutua hoitavia sekä ryhtiä oikaisevia joogaharjoituksia. Joogan tietoinen hengittäminen ja rentoutuminen vähentävät stressiä ja tasoittavat myös väsymyksen aiheuttamaa mielialan laskua. Äiti-vauva-joogassa vauva voi olla äidin vieressä. Välillä tehdään harjoituksia, joissa vauvakin voi olla mukana.

Äiti-vauva-jooga ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Sopii kaikille!

Äiti-vauva-joogan voi aloittaa joustavasti myös kesken kurssin.


Vauvasirkus (vauvat noin 8-18 kk) TO klo 10-10.45

 Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman/vanhempien yhteinen harrastus, jossa temppuilun, tasapainoilun ja pariakrobatian keinoin annetaan hauskasti ja helposti lapselle aistivirikkeitä ja vahvistetaan lapsi-vanhempi-suhdetta. Toiminta sopii kaikille ja aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita.  Perhesirkus 2-5v + vanhemmat  KE klo 17-17.45 

(Pienen vauvan voi ottaa mukaan tunnille sivuun)Tunneilla leikitään ja pidetään hauskaa yhdessä lapsen kanssa tutustumalla sirkuksen maailmaan. Tunnit pohjautuvat satuun. Teema tunnilla on kolme kertaa sama, jonka jälkeen tarina vaihtuu uuteen. Tunneilla harjoitellaan erilaisia leikkejä, tehdään akrobatiaa yhdessä ja yksin.  Sekä lapset että vanhemmat pääsevät liikkumaan tunneilla. Tunnin lopuksi on aina sirkusrata, jossa harjoitellaan erilaisten sirkusvälineiden käyttöä. Lämpimästi tervetuloa! 


Satutanssi 2-5v + vanhemmat  TI  klo 10.15-11.00

(Pienen vauvan voi ottaa mukaan tunnille sivuun) Tunneilla tanssitaan ja pidetään hauskaa yhdessä lapsen kanssa tutustumalla tanssin maailmaan. Tunnit pohjautuvat satuun. Teema tunnilla on kolme kertaa sama, jonka jälkeen tarina vaihtuu uuteen. Tunneilla harjoitellaan erilaisia tasapainoharjoituksia, pyörähdyksiä ja leikkejä.  Sekä lapset että vanhemmat pääsevät liikkumaan tunneilla. Tunnin lopuksi on aina välinerata, jossa harjoitellaan erilaisten huivien ja hernepussien ym. välineiden kanssa temppuilua. Lämpimästi tervetuloa! 


Kuntotanssia äideille ja isille  TI klo 11.15-12.00  

(Pienen vauvan voi ottaa mukaan tunnille sivuun) Tunti on suunnattu äideille, isille, isoäideille, isoisille ja muille tanssista ja liikunnasta kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita. Voit tulla yksin tai ystävän kanssa. Kuntotanssitunnilla venytellään, tehdään lihaskuntoa, tanssitaan. Lopussa harjoitellaan helppoja koreografioita ja pidetään hauskaa niin, että tulee lämmin! Kuntotanssitunnilla yhdistellään eri tanssityylejä, kuten salsaa, reggaetonia, nykytanssia ja balettia. Tervetuloa tanssimaan!  

Happy - Iloinen joogasalisi

jooga, pilates, tanssi & kehohuolto


Kutojantie 12

(entinen Transmeri rakennus)

02460 Espoo


+ 358 400 854 939 (Anja)

happyliikunta@gmail.com


Seuraa meitä somessa!

Haluaisitko lisätietoja? Soita minulle tai laita viestiä!  Vastaan sinulle mielelläni mahdollisimman pian :)

Saapuminen

Paikalle on helppo tulla junalla, pyörällä, kävellen, sekä autolla. Keran juna-asemalta on noin 150 m kävelymatka. Ilmaiset parkkipaikat löytyvät Keran juna-aseman pohjoispuolelta tai Kutojantie 12 kiinteistön edestä (3 tunnin kiekkopaikka sekä maksullinen easypark). 

Ajanvaraus

Teethän tuntivarauksen etukäteen Vellon-ajanvarauksen kautta

Mikäli et pääsisikään varaamallesi tunnille, peruutathan sen ajoissa, vähintään kaksi tuntia ennen tunnin alkua. 

Avaamme studion noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

  © Happyliikunta 2020. Kaikki oikeudet pidätetään.