Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

UUTTA!  ÄIJÄPILATES KE 20:15 – 21:15 

KOKEILUKERTA 21.11. vaan 10e!

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla saat vartaloon notkeutta, voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta.

Erilaisista selkäongelmista kärsiville lääkäritkin suosittelevat Pilatesta, sillä se vahvistaa selkää tukevia keskivartalon syviä lihaksia ja auttaa löytämään selkärangan ja koko kehon oikean, neutraalin asennon.
Liikkeet ovat helppoja, mutta tehokkaita ja ne tehdään rauhallisesti hengityksen tukemina. Harjoittelu syventää hengitystä ja vähentää näin myös erilaisia lihasjännityksiä ja rauhoittaa mieltä.

 

Pilateksen historia:

Saksalainen Joseph Pilates oli lapsena sairaalloinen ja heiveröinen, ja vahvistuakseen hän alkoi teini-iässä harjoittaa järjestelmällisesti lihaksiaan nyrkkeilemällä ja voimistelemalla.

1900-luvun alussa Pilates muutti Iso-Britanniaan, missä hän hankki elantonsa mm. nyrkkeilemällä ja esiintymällä sirkuksessa.

Ensimmäisessä maailmansodassa Pilates joutui internointileirille. Siellä hän työskenteli sotilaiden kuntoutusosastolla ja hän alkoi kehittää omaa harjoittelumuotoaan erilaisten vastusten avulla ja hänen osaston potilaat kuntoutuivatkin muita nopeammin.
Myöhemmin hän alkoi opettaa harjoitusmenetelmäänsä studiossaan New Yorkissa ja nykyään pilatesta opetetaan kaikkialla maailmassa kehoa haastavana ja mieltä rauhoittavana metodina.

Ei vaadi aiempaa kokemusta. Tunti sopii kaiken kuntoisille miehille ikään ja kokoon katsomatta. Tule rohkeasti mukaan!

Äijäjooga 

MA 19.15–20.15 / Anja

Miesten oma joogatunti, jossa tehdään miehekkään rennolla asenteella joogan perusharjoittelua lihaskuntoa vahvistaen ja lihaksia venyttäen. Äijäjoogassa pyritään notkistamaan ja vahvistamaan kehoa, jotta se pysyy toimivana ja kimmoisana mm. staattisessa toimistotyössä.

Äijäjooga palauttaa kehoa lempeästi muista liikuntasuorituksista. Jooga kuuluu mm. Saksan jalkapallojoukkueen harjoitteluohjelmaan.

Tunti sopii kaiken kuntoisille miehille ikään ja kokoon katsomatta.

Kertamaksu/sarjakortti , Tutustumistunti:  10e