Äijä­joo­ga - kehonhuolto miehille

Kuvaus

Miesten oma joogatunti, jossa tehdään miehekkään rennolla asenteella joogan perusharjoittelua lihaskuntoa vahvistaen ja lihaksia venyttäen.

Äijäjoogatunnilla vahvistetaan ja vetreytetään kehoa, ilman mantrojen laulamista ja akrobatiaa. Happyliikunnan miesten joogaryhmässä voit turvallisin mielin olla juuri niin kankea kuin olet. Äijäjooga palauttaa kehoa lempeästi muista lii­kun­ta­suo­ri­tuk­sis­ta.

Tiesitkö, että jooga kuuluu mm. Saksan jalkapallojoukkueen har­joit­te­luoh­jel­maan?

Äijäjooga sopii kaiken kuntoisille miehille ikään ja kokoon katsomatta. Miesten joogatunnilla harjoituksia on muokattu sopimaan kankeille ja jäykille miesvartaloille.

Tule kokeilemaan, miten hyvän olon saat joogan avulla kuormittavan työpäivän jälkeen. Selkäjumit helpottaa ja työstressi unohtuu.

Verkkarit päälle ja ota jumppamatto kainaloon ja joogatunnille!

Äijäjooga on sinua varten, joka haluat

Äijäjooga ei ole:

Hinta

Kausi- ja sarjakortti, kokeilu 10€ 

“Very happy with Anja's Men-only yoga class, which takes older mens physical characteristics and limitations well into account and enables us to still keep our bodies mobile while not breaking ourselves trying to do the moves.”
Raymond Causton
“Parasta lähiliikuntaa.”
Timo, Laaksolahdesta
“Olen tiedostanut, että keho vaatii jatkuvasti venyttelyä ja nivelien ylläpitoa. Erään ystäväni kautta kuulin Laaksolahdessa pidettävästä äijäjoogatunnista, johon lähdin mukaan. Useamman käyntikerran jälkeen totesin, että se sopi minulle. Samalla huomasin Anjan taidon ja kokemuksen tuovan tunteihin vaihtelua eri asanoiden käytöstä samoihin kehon osiin. Osallistumiseni harjoituksiin on jatkunut useamman vuoden ja toivon jaksavani edelleen. Joogatunnit on auttanut säilyttämään kehon liikkuvuuden eläkevuosista huolimatta ja suosittelen joogaa osana kehonhuoltoa.”
Kalle