Hormonijooga Espoo.

Voimaannuttava naisten jooga - Piristää niin kehoa kuin mieltä

Kuvaus

Lajin (engl. Hormone Yoga Therapy) on kehittänyt brasilialainen psykologi, joogaopettaja Dinah Rodrigues. Se on saanut vaikutteita hatha- ja kundaliinijoogasta sekä tiibetiläisistä harjoituksista. Teho perustuu pumppaavan hengityksen ja venytysasentojen vaikutukseen sisäelimissä ja rauhasissa. Liikkeet tehostavat mm. munasarjojen, kilpirauhasen ja aivolisäkkeen toimintaa. Tulokset ovat suhteessa harjoituskertoihin.

Sopii erityisesti vaihdevuosioireista kärsiville. Hengitystekniikan ja energiakierron oppiminen palkitsee. Ota naisten jooga osaksi hyvää arkea!

Harjoituksen tulokset on helppo huomata. Jo muutaman kuukauden säännöllinen harjoittelu tasapainottaa hormonituotantoa ja parantaa elämän laatua vähentämällä esim. PMS- ja vaihdevuosioireita.

Voimaannuttava naisten jooga pähkinänkuoressa

  • dynaaminen terapeuttinen joogamuoto naisille
  • parantaa naisten elämänlaatua
  • tulokset ovat tieteellisesti tutkittuja 
  • vähentää vaihdevuosioireita (kuumat aallot, mielialan vaihtelu)
  • luonnonmukainen hoitovaihtoehto lapsettomuuteen 
  • aktivoi ja tasapainottaa kehon hormonitoimintaa
  • kohottaa naishormonien tasoa (mm. estrogeeneja)

Naisten jooga sopii kaikenikäisille ja kuntoisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä mallien mittoja. Harjoitus sopii kaikille vartalotyypeille, tavallisille naisille!

Naisten jooga sopii Sinulle, jos:

Pumppaavan hengityksen takia naisten jooga ei kuitenkaan suositella raskauden aikana, jos toivut rintasyövästä, kärsit vaikeasta endometrioosista tai jos sinulla on suuria kystia (yli 5 cm).

Hinta

Kausikortti ja kurssimaksu katso hinnasto

Aikataulu

Voimaannuttava naisten jooga  (hormonijooga)  voit oppia kausikurssilla Espoossa Laaksolahdessa tai viikonloppukurssilla eri puolilla Suomea.

Kausikurssi on hybridikurssi eli voit joogata paikan päällä Laaksolahdessa tai osallistua mistä päin tahansa live streamingin kautta.

Anja antaa myös yksityisopetusta Espoossa tai online-tunteja. Autan Sinua mielelläni naisista naiseen 😉 Kysy lisää! 

ps. Hormonijoogan (Hormone Yoga Therapy) voit myös aloittaa verkkokurssin avulla ja harjoitella säännöllisesti kotona . Tutustu lisää tästä!