Hormonijooga Espoo.

Voimaannuttava naisten jooga - hormonijooga

Alkaa 29.4., maanantaisin klo 18.30-19.30 Laaksolahden monitoimitalossa

Hinta: 99 €/6 krt kurssi tai 22 €/kertamaksu; poissaolon saa korvata muilla Happyliikunta viikkotunneilla.

Lähde mukaan tutkimusmatkalle erilaisiin joogasarjoihin ja hengitystekniikoihin, jotka on suunniteltu tukemaan juuri naisten hyvinvointia. Opettele liikkeitä, jotka herättävät energiaasi ja tarjoavat luonnollisia keinoja hormonaalisen tasapainon löytämiseen—oli kyseessä sitten kuukautiskierron vaiheet tai vaihdevuosien haasteet.
Lisäksi saat käyttöösi menetelmiä, jotka edistävät parempaa unenlaatua.

Tämä kurssi sopii kaikille naisille, kokemuksesta riippumatta.

Pienryhmä. Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi nopeasti tästä!

Lisätietoja: anja@happyliikunta.com tai soita 0400854939

Hormonijooga Dinah Rodriguesin menetelmän mukaan

Tämän lajin (englanniksi Hormone Yoga Therapy) on kehittänyt brasilialainen psykologi ja joogaopettaja Dinah Rodrigues. Se ammentaa vaikutteita hatha- ja kundaliinijoogasta sekä tiibetiläisistä harjoituksista. Tehokkuus perustuu tietynlaisen hengityksen ja venytysasentojen vaikutuksiin sisäelimissä ja rauhasissa. Liikkeet tehostavat muun muassa munasarjojen, kilpirauhasen ja aivolisäkkeen toimintaa. Tulokset korreloivat harjoituskertojen määrään.

Sopii erityisesti vaihdevuosioireista kärsiville. Hengitystekniikan ja energiakierron oppiminen palkitsee. Tee naistenjoogasta osa hyvää arkeasi!

Harjoituksen tulokset on helppo havaita. Jo muutaman kuukauden säännöllinen harjoittelu tasapainottaa hormonituotantoa ja parantaa elämänlaatua vähentämällä esimerkiksi PMS- ja vaihdevuosioireita.

Kurssin vetää Anja, 49-vuotias kokenut joogaopettaja, joka ymmärtää naisten hyvinvointiin liittyvät kysymykset sekä henkilökohtaisesta että ammatillisesta näkökulmasta. Anja opettaa sydämellään ja ripauksella huumoria, luoden lämpimän ja hyväksyvän ilmapiirin.

Hormonijooga pähkinänkuoressa

  • dynaaminen terapeuttinen joogamuoto naisille
  • parantaa naisten elämänlaatua
  • tulokset ovat tieteellisesti tutkittuja 
  • vähentää vaihdevuosioireita (kuumat aallot, mielialan vaihtelu)
  • luonnonmukainen hoitovaihtoehto lapsettomuuteen 
  • aktivoi ja tasapainottaa kehon hormonitoimintaa
  • kohottaa naishormonien tasoa (mm. estrogeeneja)
 

Naistenjooga sopii kaikenikäisille ja kuntoisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä mallien mittoja. Harjoitus sopii kaikille vartalotyypeille, tavallisille naisille!

Hormonijoogakurssi ei kuitenkaan suositella raskauden aikana, jos toivut rintasyövästä, kärsit vaikeasta endometrioosista tai jos sinulla on suuria kystia (yli 5 cm). 

Hormonijooga sopii Sinulle, jos:

Kiinnostaako yksilövalmennus?

Koe yksilöllinen huomio Espoossa tai verkossa! Olet hyvissä käsissä, kun Anjalla on yli 15 vuoden kokemus ja ammattitaitoinen ote. Anja on valmis tukemaan sinua matkallasi naisesta naiseen.
Kysy lisää ja varaa oma yksityistuntisi nyt!

ps. Hormonijoogan (Hormone Yoga Therapy) voit myös aloittaa verkkokurssin avulla ja harjoitella säännöllisesti kotona . Tutustu lisää tästä!