Hormonijooga Espoo.

Voimaannuttava naisten jooga (hormonijooga) - Piristää niin kehoa kuin mieltä

Maanantaisin 13.11.-18.12. klo 18.30-19.30, Laaksolahden Monitoimitalo

Kurssinhinta on 155 € (sisältää 6 opetuskertaa ja BONUS-hormonijoogan verkkokurssin, arvoltaan 98 €)
Liikuntaedut (Smartum, Virike, e-passi) käyvät maksuvälineenä.

Pienenryhmä. Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi nopeasti!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: anja@happyliikunta.com

Hormonijooga Dinah Rodriguesin mukaan

Tämän lajin (englanniksi Hormone Yoga Therapy) on kehittänyt brasilialainen psykologi ja joogaopettaja Dinah Rodrigues. Se ammentaa vaikutteita hatha- ja kundaliinijoogasta sekä tiibetiläisistä harjoituksista. Tehokkuus perustuu pumppaavan hengityksen ja venytysasentojen vaikutuksiin sisäelimissä ja rauhasissa. Liikkeet tehostavat muun muassa munasarjojen, kilpirauhasen ja aivolisäkkeen toimintaa. Tulokset korreloivat harjoituskertojen määrään.

Sopii erityisesti vaihdevuosioireista kärsiville. Hengitystekniikan ja energiakierron oppiminen palkitsee. Tee naistenjoogasta osa hyvää arkeasi!

Harjoituksen tulokset on helppo havaita. Jo muutaman kuukauden säännöllinen harjoittelu tasapainottaa hormonituotantoa ja parantaa elämänlaatua vähentämällä esimerkiksi PMS- ja vaihdevuosioireita.

Ohjaaja Anja Huovinen on sertifioitu Hormonijoogan opettaja ja SJL-joogaopettaja (500 tuntia). Anjalla on yli 10 vuoden kokemus joogan opettamisesta naisille eri elämänvaiheissa. Lähestyessään 50 vuoden ikää ja kahden lapsen äitinä hän tietää myös, millaisia vaikutuksia hormonimyrskyt voivat tuoda naisten elämään. Hän haluaa auttaa sinua parantamaan elämänlaatuasi ja lisäämään hyvinvointia arjessasi.

Hormonijooga pähkinänkuoressa

  • dynaaminen terapeuttinen joogamuoto naisille
  • parantaa naisten elämänlaatua
  • tulokset ovat tieteellisesti tutkittuja 
  • vähentää vaihdevuosioireita (kuumat aallot, mielialan vaihtelu)
  • luonnonmukainen hoitovaihtoehto lapsettomuuteen 
  • aktivoi ja tasapainottaa kehon hormonitoimintaa
  • kohottaa naishormonien tasoa (mm. estrogeeneja)

Naistenjooga sopii kaikenikäisille ja kuntoisille naisille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa joogakokemusta eikä mallien mittoja. Harjoitus sopii kaikille vartalotyypeille, tavallisille naisille!

Hormonijooga sopii Sinulle, jos:

Pumppaavan hengityksen takia naisten jooga ei kuitenkaan suositella raskauden aikana, jos toivut rintasyövästä, kärsit vaikeasta endometrioosista tai jos sinulla on suuria kystia (yli 5 cm).

Et pääse joogakurssille Laaksolahdessa?

Anja antaa myös yksityisopetusta Espoossa tai online-tunteja. Autan Sinua mielelläni naisista naiseen 😉
Kysy lisää! 

ps. Hormonijoogan (Hormone Yoga Therapy) voit myös aloittaa verkkokurssin avulla ja harjoitella säännöllisesti kotona . Tutustu lisää tästä!