Terve selkä ja kehonhuolto Joogatunnit Espoossa

Terve selkä - jooga & ke­hon­huol­to

Kuvaus

Selkäkivut on todella yleinen vaiva. Kahdeksan kymmenestä aikuisesta kärsii selkäkivuista elämänsä aikana. Kuulutko sinäkin joukkoon? Kokeile terve selkä-joogaa & kehonhuoltoa! Se helpottaa selkäjumeja.

Terve selkä-harjoitus kehittää lihasvoimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Kehonhuoltotunnin avulla parannat ryhtiä, vahvistat kehon syviä tukilihaksia ja lisäät selkärangan ja nivelten liikkuvuutta. Terve Selkä -tunneilla opit löytämään hyvän ryhdin ja vahvistamaan sitä sinulle sopivilla harjoitteilla. Kun löydät hyvän ryhtisi ja kehosi tasapainon, vältyt lihasten ja nivelten ylikuormitukselta.

Tunti sopii hyvin kaikille. Monipuoliset liikkeet ja venytykset tehdään rauhallisessa tahdissa omaa kehoa kuunnellen. Tunnilla käytetään joogapalloja apuvälineinä helpottamaan ja poistamaan jännitystä sekä rentoutetaan selkää ja selän lihaksia ja parannetaan verenkiertoa jäykistyneillä alueilla. Tunnilla tehty rauhallinen kehonpainoharjoittelu vahvistaa lihaksia selkärangalle ja nivelille ystävällisellä tavalla.

Saat myös vinkkejä ja uusia näkökulmia arkiliikuntaan ja työergonomiaan.

Tunti sopii sekä selkäkivuista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville. Jos sinulla on akuuttia selkäkipua käy lääkärillä. 

Tiesitkö, että selkäkivun riskitekijöitä ovat myös psykososiaaliset tekijät kuten stressi, masennus ja heikentynyt työtyytyväisyys? Lähde Selkäliitto

Rauhallisella terve selkä-joogatunnilla yhdistetään liike ja hengitys, mikä auttaa stressinhallintaan, vaikuttaa rentouttavalla tavalla hermostoon ja antaa mielenrauhaa.  

Terve selkä on sinua varten, joka haluat

Hinta

Kausi- ja sarjakortti, kokeilu 10€ 

“Terve selkä syksyllä on antanut hyvää selän vahvistusta ja Anjan johdolla Lempeä jooga miellyttävää kehon hallintaa”
Rainer
“Rentouttava ja hyvän-olon joogatunti. Ohjaus rauhallista ja selkeää, myös haastavia liikkeitä vilahtaa ajoittain.”
Mita