Yksilövalmennus - Personal training

Tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matkalle Anjan kanssa!

Olen Anja Huovinen, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer, ja haluan auttaa sinua. Mottoni ”Lasketaan ILOmetriä” kuvastaa uskoani siihen, että hyvinvointimatkan tulee olla iloinen ja energinen kokemus. Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää ja sitoutumaan kestäviin muutoksiin sekä kehosi että mielesi hyvinvoinnissa, olet juuri oikeassa paikassa.

Oletko valmis laskemaan ILOmetriä kanssani? 😍

Jos kaipaat elämääsi enemmän iloa, energiaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, älä odota enää.

Kokonaisvaltainen valmennusohjelma on suunniteltu juuri sinulle! Valmennuksen aikana opimme yhdessä, kuinka pienet päivittäiset muutokset voivat kasvattaa ILOmetriä ja johtaa suuriin tuloksiin.

Valmennukseni tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen valmennuspaketin, joka huomioi sekä kehosi että mielesi tarpeet:

Yksilölliset harjoitussuunnitelmat: Saat juuri sinulle räätälöidyt treenisuunnitelmat, jotka ottavat huomioon sekä fyysiset että henkiset tarpeesi.
Monipuolisuus ja uutuudet: Treeniohjelmamme sisältää monipuolisia harjoituksia ja uusia lajeja, jotka pitävät yllä motivaatiotasi ja tuovat iloa liikuntaan.
Luonnon helmassa: Jos rakastat luonnossa liikkumista, voimme toteuttaa treenejä metsissä, puistoissa tai vaikkapa idyllisissä järven- tai merenrannoilla – jokainen harjoitus on ainutlaatuinen ja virkistävä kokemus.
Tuki ja kannustus: Olen sitoutunut auttamaan sinua tekemään pieniä, mutta merkittäviä muutoksia, jotka johtavat pysyviin tuloksiin ja parempaan elämänlaatuun.

Oletko valmis muutokseen?

Varaa maksuton 15 minuutin puhelinkonsultaatio sähköpostitse jo tänään, ja aloitetaan yhdessä tämä upea matka kohti energisempää ja onnellisempaa tulevaisuutta. Yhdessä voimme lasketa ILOmetriä kohti terveellisempiä ja onnellisempia päiviä.

Odotan innolla yhteydenottoasi!

Anja – sinun valmenttajasi

Minulla on yli 15 vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta. Olen sertifioitu personal trainer, joogaopettaja (SJL), liikuntaneuvoja, joogaterapeutti, hormonijooga-valmentaja ja -kouluttaja, Suomen eroseminaari-ohjaaja, diplomi-insinööri, kahden teinin äiti ja yrittäjä. Valmennuksessani korostuu myös naurun merkitys; kuntoutuminen on hauskaa, ei pelkkää hampaat irvessä hikoilua. Kun liikunta tuo sinulle iloa ja huomaat sen hyvät vaikutukset, onnistumisen kokemus lisää voimavarojasi. Yhdessä etsimme ja löydämme juuri sinulle sopivan tavan pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja terveydestäsi.

 

Asiakaspalaute

“Kiitos yksilöllisestä ohjauksesta ja inhimillisestä ja ystävällisestä suhtautumisesta jo hieman iäkkäämpään ihmiseen. Sain rahalleni hyvän vastineen ohjauksen, keskustelujen ja videoiden muodossa. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
Helena Björnholm
"Anja is a great yoga intructor, professional, kind and friendly. Although I did not have previous experience, she gave clear, personalized guidance even in English. Her yoga lessons helped me with insomnia and now I have quality sleep thanks to Anja. Highly recommended for anyone interested in improving physical and mental well being."

Mitä saat:

Mitä et saa:

Kenelle sopii:

Minun valmennukseni voi sopia sinulle, jos

"Kiitos Anja, että olet niin elämäniloinen ihminen. Tartutat sen meihin. Uskon, että näin pystyn myös olemaan positiivisempi arjessa.”
Tuula
"Anja is an enthusiastic and well informed yoga and pilates instructor. She listened to my needs and shared a useful set of poses that I could mix and match for my own daily routine. I came to Anja for pilates and also learned about hormone yoga and it’s benefits. It is a good reminder to always keep an open mind! 

Anja’s personality fits the name of her business, friendly, positive and happy. She is easy to work with and gives clear and simple instructions so that I do not need to watch her the whole time. For me, this is quite special so that I can go internally to listen to my own body. Thank-you, Anja!

Julie
Erotin

Valmennus 

Minulla ei ole valmispaketteja. Sen sijaan kuuntelen sinua ja rakennan sinulle sopivan ohjelman, koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen. 

Yksilövalmennus voi toteutua kasvokkain pk-seudulla tai verkossa. Sovitaan ajankohta sinun kanssasi.

Suosittelen vähintään kolmea tapaamista. 

Hinta alkaa 280€ (sis. 3 x 60 min tapaamista ja henkilökohtaisen harjoitusohjelman).

Yksityistunti (60 min) alkaen 98€. 

Voit käyttää myös liikuntaedut (smartum, edenred, eazybreak, e-passi) maksuna. 

Investointi omalla terveydelle on paras sijoitus, minkä voit tehdä 😉 Siitä saat hyvät osingot koko loppuelämän!

Varaa maksuton puhelinkeskustelu (15 min.) 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro sinun toiveitasi: anja@happyliikunta.com tai +358 400 854939

Lähdetään yhdessä kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää!