Yksilövalmennus

Haluatko sinäkin lämminhenkisen jooga-personal trainerin henkilökohtaisen palvelun?
Minun valmennuksessani myös nauretaan ja kuntoutuminen on hauskaa eikä hampaat irvessä hikoilua. Kun liikunta tuo sinulle iloa ja huomaat sen hyvät vaikutukset koet onnistumisen lisäävän voimia. Opit kunnioittamaan ja rakastamaan omaa kehoasi ja liikkumaan sille sopivalla tavalla. Monessa asiassa “vähän on enemmän” periaatteella pääsee pidemmälle. Se tarkoittaa, että esim. pienillä muutoksilla ja tietoisilla valinnoilla arkirutiineissa voit parantaa omaa hyvinvointia kestävämmin. Etsimme ja löydämme yhdessä sinulle sopivan tavan pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja terveydestä.  

Työkaluna käytän kokonaisvaltaista menetelmää, joka perustuu joogaterapiaan ja liikuntatieteeseen. 

Minulla ei ole valmispaketteja. Sen sijaan kuuntelen sinua ja rakennan sinulle sopivan ohjelman, koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen. 

Investointi omalla terveydelle on paras sijoitus, minkä voit tehdä 😉 Siitä saat hyvät osingot koko loppuelämän!
Varaa henkilökohtainen kokonaisvaltainen joogaterapeutti-personal trainer 😉

“Kiitos yksilöllisestä ohjauksesta ja inhimillisestä ja ystävällisestä suhtautumisesta jo hieman iäkkäämpään ihmiseen. Sain rahalleni hyvän vastineen ohjauksen, keskustelujen ja videoiden muodossa. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
Helena Björnholm
"Anja is a great yoga intructor, professional, kind and friendly. Although I did not have previous experience, she gave clear, personalized guidance even in English. Her yoga lessons helped me with insomnia and now I have quality sleep thanks to Anja. Highly recommended for anyone interested in improving physical and mental well being."

Mitä saat:

Mitä et saa:

Kenelle sopii:

Minun valmennukseni voi sopia sinulle, jos

Minun valmennukseni on aina luottavaista. Keho ja mieli ovat vuorovaikutuksessa ja huomioin valmennuksessani myös mielen asiat (esim. kovan työstressin, burn out -oireet, ja perheongelmat). Psyykkinen stressi ja kuormitus vaikuttaa voimakkaasti kehoon, siksi katsomme koko kuvaa. 

Olen joogaopettaja, joogaterapeutti, hormonijooga valmentaja ja kouluttaja, Suomen eroseminaari-ohjaaja, diplomi-insinööri, kahden teinin äiti ja yrittäjä. Minulla on yli 15 vuotta kokemusta terveysliikunta-alalla. Erikoisalani on hormonijooga, mikä tukea naisten terveyden. Lue lisää hormonijoogasta. Olen Suomen ensimmäinen hormonijooga opettaja ja kouluttaja. 

Olen myös optimisti, osaan hyvin tsempata ja haluan jakaa positiiviset elämän periaatteet ja liikunnan ilon kanssasi.

"Kiitos Anja, että olet niin elämäniloinen ihminen. Tartutat sen meihin. Uskon, että näin pystyn myös olemaan positiivisempi arjessa.”
Tuula
"Anja is an enthusiastic and well informed yoga and pilates instructor. She listened to my needs and shared a useful set of poses that I could mix and match for my own daily routine. I came to Anja for pilates and also learned about hormone yoga and it’s benefits. It is a good reminder to always keep an open mind! 

Anja’s personality fits the name of her business, friendly, positive and happy. She is easy to work with and gives clear and simple instructions so that I do not need to watch her the whole time. For me, this is quite special so that I can go internally to listen to my own body. Thank-you, Anja!

Julie
Erotin

Yksilövalmennus voi toteutua kasvokkain pk-seudulla tai verkossa. Sovitaan ajankohta sinun kanssasi.

Suosittelen vähintään kolmea tapaamista. 

Hinta alkaa 280€ (sis. 3 x 60 min tapaamista ja henkilökohtaisen harjoitusohjelman).

Yksityistunti (60 min) alkaen 98€. 

Voit käyttää myös liikuntaedut (smartum, edenred, eazybreak, e-passi) maksuna. 

Investointi omalla terveydelle on paras sijoitus, minkä voit tehdä 😉 Siitä saat hyvät osingot koko loppuelämän!

Varaa maksuton puhelinkeskustelu (15 min.) 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro sinun toiveitasi: anja@happyliikunta.com tai +358 400 854939

Lähdetään yhdessä kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämää!