RELAX! joogaa ja äänimaljarentoutus

Naisten hemmotteluilta

Sunnuntaina 16.4.2023 klo 17:15-19:45
Träskändanpuiston Auroratalo, Järvenperä, Kuninkaantie 43

Ohjelmassa:
Lempeää joogaa (Anja)
Äänimaljarentoutus (Mirkka)

Lopuksi mahdollista keskustella syvällisemmin rentoutumisesta.

Anjan joogatunnilla opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoasi. Esimerkiksi jos sinulla on nivelrikko opit vahvistamaan tukilihaksia ilman nivelten rasittumista.

Harjoitus on hyvin monipuolista ja sisältää paljon joogaterapiasta otettuja harjoituksia.

Lempeä jooga -tunti sisältää mieltä rauhoittavia, kehon jännityksiä avaavia, tasapainoa kehittäviä ja lihaskuntoa ylläpitäviä liikkeitä ja palauttavan loppurentoutuksen.

Lempeä jooga sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin joogaa harrastaneille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta. Joogatunti on aamupäivällä ja sopii hyvin senioreille ylläpitämään kuntoa ja parantamaan liikkuvuutta.

Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa äänimaljojen äänten värähtelyjen avulla annetaan keholle ja mielelle mahdollisuus päästä syvään rentoutumisen tilaan. Äänimaljat ja lyhyt rentoutumisen alustus johdattavat osallistujan lempeästi lähemmäs omaa itseään ja kehoaan.

Tiibetiläiset äänimaljat soivat kauniisti harmonioissa. Äänen värähtely rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Sen avulla voidaan purkaa jännitystiloja, joita elämä meihin kerryttää. Äänimaljoja soittamalla voimme virittäytyä miellyttävämpiin ja harmonisiin värähtelyihin.

Äänimaljarentoutuksen ohjaa Mirkka Huhtamäki, joka on mm. äänimaljahoitaja, Shiatsumestari, Asahi -ohjaaja ja koulutettu hieroja.

Mukaan tarvitset: lämpimät vaatteet, villasukat, joogamatto, tyyny ja viltti.

Hinta 45€

Maksu laskulla tai liikuntaedulla.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse mukaan, voit antaa paikkasi kaverille.

Lämpimästi tervetuloa! 

t. Anja & Mirkka 

Ihana yhdistelmä sekä kehon/mielen rentoutukseen
Äänimaljojen soittajan oma lauluääni oli hieno kokemus. Rentouduin hyvin, vaikka tyyny olisi kannattanut ottaa mukaan.