Työhyvinvointia edistävät yritystunnit

Jooga, pilates ja terve selkä - kehonhuoltoa pääkaupunkiseudulla

Etsitkö tehokkaita keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen yrityksessäsi? Happyliikunta tarjoaa yrityksille räätälöityjä liikuntatunteja, jotka tukevat sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia työpaikalla. Kauttamme saatte juuri teidän yrityksenne tarpeisiin suunniteltuja jooga-, pilates- ja kehonhuoltotunteja, jotka vahvistavat työyhteisönne yhteenkuuluvuutta ja parantavat työntekijöidenne työkykyä.

Miksi valita Happyliikunnan yritystunnit?

  • Yhteisöllisyys: Yhdessä liikkuminen luo vahvempia siteitä työntekijöiden välille ja parantaa työyhteisön ilmapiiriä.
  • Joustavuus: Järjestämme tunnit pääkaupunkiseudulla, verkossa tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Voitte valita ajankohdan, joka sopii parhaiten yrityksenne aikatauluun.
  • Inklusiivisuus: Ohjauksemme sopii kaikille, riippumatta aiemmasta liikuntataustasta. Suunnittelemme harjoitukset niin, että jokainen voi osallistua omalla tasollaan.
  • Ammattitaito: Kokeneet ohjaajamme varmistavat, että jokainen tunti on sekä turvallinen että hyödyllinen osallistujille.
  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Keskitymme opetuksessamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mukaan lukien hengitystekniikat, lihastasapainon parantaminen ja stressin hallinta.
  • Edullisuus: Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, jotka alkavat vain 180 eurosta (plus alv) per tunti.

Olipa kyseessä sitten kertaluonteinen virkistyspäivä tai säännölliset työhyvinvointitunnit, me Happyliikunnassa olemme valmiita tukemaan yritystänne kohti parempaa työhyvinvointia. 

Happyliikunnan hyvinvointipalvelut työyhteisöllesi

Konttorijooga
Haluatko tuoda lisää energiaa ja keskittymiskykyä työpäivääsi? Happyliikunta tarjoaa konttorijoogaa, jonka avulla voit opetella kehon ja mielen huoltoa suoraan omalla työpisteelläsi. Tarjoamme helppoja ja tehokkaita harjoituksia, jotka sopivat toteutettaviksi jopa päivän asussa. Konttorijooga parantaa työhyvinvointia ja auttaa keskittymään paremmin tehtäviisi.

Jooga-, pilates- tai kehonhuoltotunti
Olipa kyseessä kertaluonteinen virkistystunti tai säännölliset hyvinvointihetket, Happyliikunta räätälöi jooga-, pilates- ja kehonhuoltotunnit juuri teidän työyhteisönne tarpeiden mukaan. Voimme järjestää tunnit joko paikan päällä yrityksessänne tai verkossa, tuoden lisää energiaa ja hyvinvointia koko tiimiinne.

Puistojooga / metsäkylpy
Koe luonnon rauhoittava vaikutus yhdistettynä joogan hyvinvointiin Happyliikunnan puistojooga- ja metsäkylpyhetkissä. Nämä palvelut ovat erityisen suosittuja touko-syyskuun aikana, kun voimme hyödyntää luonnon parantavia vaikutuksia maksimaalisesti. Puistojooga ja metsäkylpy lisäävät hyvinvointiasi ja antavat uutta energiaa ulkoilmassa.

Inspiroiva hyvinvointi tiimipäivä
Räätälöimme tiimipäivänne toiveiden mukaan tarjoten monipuolisia hyvinvointiaktiviteetteja, kuten metsäjoogaa, aistikävelyä, stressiä lievittävää metsä-mindfulnessia tai tiimihenkeä kohottavia tasapainoleikkejä. Inspiroiva tiimipäivä vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja edistää työyhteisön hyvinvointia.

Kerro meille toiveistasi ja tarpeistasi, ja yhdessä suunnittelemme juuri teidän yrityksellenne sopivan hyvinvointipaketin. Ota yhteyttä Happyliikuntaan, ja aloitetaan yhteistyö työyhteisönne hyvinvoinnin parantamiseksi!

We are ready to serve international companies. We also speak English as well as perfect German (Deutsch). Ask for more details and how we can accommodate your international team’s needs.

Asiakkaamme ja palautetta

Happyliikunta palvelee asiakaskuntaa, johon kuuluu sekä julkisen sektorin toimijoita että yksityisen sektorin yrityksiä. Asiakkaitamme ovat muun muassa Espoon kaupungin varhaiskasvatusyksiköt, Nordea, VTT ja Vasemmistoliitto, jotka kaikki ovat kokeneet palvelumme arvokkaiksi lisäksi työyhteisöjensä hyvinvoinnille.

”Anja is very good yoga instructor. I enjoyed her short introduction to yoga exercise for our team.”

”Miellyttävä ammattilainen, ajallaan ja laadukasta ohjausta.”