Tyky-päivä yrityksille

Jooga, pilates ja kehonhuolto pääkaupunkiseudulla

Tyky-päivä tulossa? Happyliikunta tarjoaa antoisia Tyky-tapahtumia tai säännöllisiä kehonhuolto-, jooga tai pilates tunteja pk-seudulla tai verkossa. Tutustu lisää ja varaa Tyky-päivä mistä työntekijäsi innostuvat!

On tieteellisesti tutkittua, että jooga parantaa työkykyä ja vähentää sairauspoissaoloja. Jooga auttaa erityisesti selkävaivoihin, parantaa keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Toimistotyöntekijöille jooga ja pilates ovat loistavia liikuntamuotoja, jotka tukevat työhyvinvointia.  

Oli kyseessä sitten lyhyt taukojumppavideo tai kokonainen tykypäivä, minulta voi tilata teidän yrityksellenne sopivan tuotteen 😉
Kuuntelen teitä ja räätälöin paketin yrityksenne toiveiden mukaan 🙂

Tässä esimerkkejä yrityksille sopivista tuotteista

 • 5x5 taukojumppa-videot (hinta 95 €)

  Terve selkä-teemalla viisi viiden minuutin pituista videota, jotka auttavat poistamaan jumit niskan ja hartian alueella, hoitamaan ja vahvistamaan selkää sekä parantamaan ryhtiä. Taukojumppa virkistää työpäivän aikana, hoitaa kehoa ja rentouttaa mieltä. Eri video joka arkipäivä tuo säännöllistä huoltoa. Viiden minuutin taukojumpan jälkeen työ sujuu taas paremmin ja aivot toimivat tehokkaammin.

 • Konttorijooga eli business yoga (hinta alkaen 180 €)

  Helppoja, tehokkaita ja toimivia harjoituksia, jotka voi tehdä vaikka puku päällä työpöydän äärellä 😉 Minä tulen paikan päälle konttorillenne ja opetan työntekijöitä huoltamaan kehoa ja mieltä työpäivän aikana.

 • Jooga-, pilates- tai kehonhuoltotunti (hinta alkaen 180 €)

  Kertaluonteinen tai tarpeiden mukaan säännöllinen kuukausittainen tai viikoittainen tunti, joko paikan päällä tai verkossa (video tai live streaming)

 • Puistojooga / metsäkylpy (hinta alkaen 180 €)

  Yhdistää luonnon parantavia vaikutuksia ja joogaa. Happyliikunnan hittituote touko-syyskuun aikana!

 • Inspiroiva tiimipäivä (pyydä tarjous)

  Esimerkiksi metsäjooga, aistikävely, rauhallinen stressiä poistava metsä-mindfulness-harjoitus tai tiimihenkeä nostavat hauskat tasapainoleikit

Minä keksin teille sopivan tarjouksen. Happyliikunnan periaatteen mukaan yhdessä liikkuminen on mukavaa ja annan takuun siitä, että työntekijät viihtyvät.
Minun jooga- ja pilates-ohjauksessani otetaan kaikki huomioon. Osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa kokemusta. Koska jokaisessa työtiimissä on erilaisia henkilöitä, keksin teidän työporukallenne sopivia harjoituksia, jotka sopivat niin sohvaperunoille kuin intohimoiselle juoksijallekin 🙂

Palvelen pk-seudulla, verkossa tai sopimuksen mukaan muillakin paikkakunnilla Suomessa. Hinnat alkavat 180 e (plus alv) per tunti.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kerro mitä toivot ja pyydä tarjous!