Puis­to­joo­ga - Metsäjooga

Hap­py­lii­kun­ta – Yoga with Anja järjestää suosittua puis­to­joo­gaa kesällä 2024 Järvenperässa Träskändan kartanon puistossa 💚

Tule joo­gaa­maan vanhojen puiden alla, tunne luonnon energia ja nauti vir­kis­tä­väs­tä ul­ko­lii­kun­nas­ta!

Tunnit sopivat kaikille iloisille liik­ku­jil­le, ai­kai­sem­paa kokemusta joogasta et tarvitse.

Pu­keu­dut­han sään mu­kai­ses­ti. Ota oma alusta mukaan. Jos on kylmää tai sateista, tehdään liikkeet seisten ja käydään vaikka pienellä met­sä­mie­li-kävelyllä 😉

Aikataulu

Keskiviikoisin klo 18-19 (alkaa 15.5.)
Torstaisin klo 11-12 (alkaa 16.5.)

Seura myös Happyliikunta Facebook ja Instagram sivulla sekä Vellon ajanvarauskalenterissa.

Puis­to­joo­gan paika

  • Träskändan kartanonpuisto (Auroran puisto), Järvenperä, Träskändan puistotie 9 (tapaamme ison vanhan tammen alla, Träskändan kartanon päärakennuksen edessä)

Hinta

Maksu suoraan oh­jaa­jal­le mobile pay:lla, kä­tei­sel­lä tai lii­kun­tae­dul­la (smartum, epassi, virike, edenred). Tun­ti­hin­ta ’maksa mitä haluat’ -pe­ri­aat­teel­la. Suo­si­tus­hin­ta 12€.

💚 Joo­ga­ter­vei­sin Anja & Kössi koira

ps. Jos et löydä meitä puistossa, soita Anjalle puh. 0400 854939

Miksi metsä- tai puistojoogaa?

Metsäjooga tai puistojooga on yksi tapa nauttia joogasta ja luonnosta samanaikaisesti. Joogan harjoittaminen metsässä tarjoaa monia etuja, kuten rauhoittavan ja rentouttavan ympäristön, joka auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Lisäksi metsäjooga tarjoaa mahdollisuuden yhdistää joogan hyödyt luonnon hyvinvointiin.

Metsäjoogassa hengitämme raikasta ilmaa ja nautimme ympäröivän luonnon kauneudesta, mikä auttaa vähentämään stressiä ja lisäämään keskittymiskykyä. Lisäksi metsäjooga antaa mahdollisuuden yhteyden tunteen lisäämiseen luontoon ja sen monimuotoisuuteen.

Metsäjooga voi myös auttaa parantamaan immuunijärjestelmää, lisäämään liikkuvuutta ja vahvistamaan kehoa. Se voi myös parantaa unen laatua ja auttaa vähentämään kipua ja tulehdusta kehossa.

Jos et ole koskaan kokeillut metsäjoogaa, suosittelemme antamaan sille mahdollisuuden ja kokemaan sen tarjoamat hyödyt itse. Happyliikunnan metsäjoogatunnit ovat nyt saatavilla, joten varaa paikkasi tänään ja koe luonnon rauhoittava voima joogan avulla. 💚