Hinnasto

Tervetuloa Happyliikunnan syyskauden 2023 hinnastoon ja tarjouksiin! Olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme ja ottamaan ensimmäisen askeleen kohti terveyttä ja hyvinvointia. Alla on tietoa eri vaihtoehdoistamme:

Tutustumiskerta 10€ (yksi kerta per uusi asiakas)

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokeilla tuntejamme ensin ennen sitoutumista. Ensimmäinen kerta maksaa vain 10 euroa, ja tämä tarjous on voimassa uusille asiakkaille.

Kertamaksu 20 €

Voit osallistua yksittäiselle tunnille milloin tahansa 20 euron kertamaksulla.

5x sarjakortti 85 €

Hanki 5x sarjakortti, joka on voimassa kahden kuukauden ajan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä kortti oikeuttaa osallistumaan kaikille (jooga, pilates ja terve selkä) viikkotunneillemme.

Kausikortti 225 €

Kausikortilla saat nauttia yhdestä viikkotunnista joka viikko koko kauden ajan. Lisäksi saat joka viikko käyttöösi yhden 60 minuutin joogavideon.

All-inclusive kortti 295 €

Tämä kortti mahdollistaa osallistumisen kaikille tunneillemme koko kauden ajan. Saat myös viikoittain yhden 60 minuutin joogavideon, joka tukee harjoitustasi.

Perhekausikortti 370 €

Perhekausikortti on tarkoitettu kahdelle henkilölle, joten voit jakaa joogahetket esimerkiksi kumppanisi, äitisi tai ystäväsi kanssa. Se sopii täydellisesti pariskunnille, äiti-tytär-pareille ja kaverikorteiksi yhdelle viikkotunnille.

Hormonijooga verkkokurssi 98 €

Hormonijooga verkkokurssimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja harjoittaa joogaa omassa tahdissasi ja omassa kodissasi hintaan 98 euroa.

Happyliikunta – Lahjakortit

Lahjoita terveyttä ja hyvinvointia ystävällesi Happyliikunnan lahjakortin avulla. Lahjakortteja on saatavilla 10€, 20€, 50€, 85€ ja 100€ arvoisina verkkokaupassamme.

Alennusryhmät

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja perhevapaalla olevat saavat 10% alennusta normaalihinnoista.

Muistathan, että syyskausi 2023 kestää ajalla 24.8.-17.12.2023. Koulun syyslomalla sekä viikolla 44 ja 45 kaikki tunnit eivät ole saatavilla, ja mahdolliset muutokset aikatauluissamme ilmoitetaan ajoissa.

Odotamme innolla, että pääsemme auttamaan sinua matkallasi kohti terveyttä ja hyvinvointia Happyliikunnan parissa. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä!

Maksutavat

Haluamme tehdä maksamisesta mahdollisimman kätevää ja joustavaa. Alla on erilaisia tapoja, joilla voit suorittaa maksusi Happyliikuntaan:

Lasku: Voit tilata laskun sähköpostitse osoitteesta anja@happyliikunta.com

Tilisiirto: Tilinumero tilisiirtoa varten: FI44 7997 7990 2278 73 (saaja: Tmi Joogataan Laaksolahti).

Mobilepaylla numerolla 0400 854939 (saaja: Anja Huovinen).

Käteinen maksu on mahdollinen paikan päällä.

Verkkokauppa: Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ja valita siellä haluamasi maksutavan.

Liikuntaedut

Hyväksymme useita liikuntaetuja, kuten SmartumPay ja Smartum setelit, e-passi, Eazybreak, Edenred mobiilimaksun ja Virikesetelit.
Voit maksaa etänä tai paikan päällä. 
Etsi liikuntaetusovelluksellasi toimipisteemme nimellä ”Happyliikunta – Yoga with Anja”.
Syötä haluamasi summa ja hyväksy maksu.
Lähetä meille sähköpostilla (anja@happyliikunta.com) tieto siitä, että olet ladannut meille liikuntaetua x summalla.
Maksun jälkeen saat kuitin maksustasi.

Kiitos, että valitsit Happyliikunnan – odotamme innolla yhteisiä harjoitus hetkiä kanssasi!

Ehdot

Tunneille tulee ilmoittautua varausehtojen mukaisesti Vello-ajanvaraus­järjestelmän kautta. Huomaathan, että kaikki ohjelmassa olevat tunnit eivät aina toteudu.

Sai­ras­tu­mis­ta­pauk­sis­sa: Yli kahden viikon pituisen sairasloman ajalta kausi- ja sarjakortin voimassaoloaikaa voidaan pidentää.

Force majeure-, pandemia-, luonnonkatastrofi tai muussa vastaavassa tilanteessa Happyliikunta varaa oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja korvata ohjauksen etäopetuksilla, verkkokurssilla tai videopalveluna.

Hinnat sisältävät alv 10%.