Hinnasto

Tervetuloa Happyliikunnan syyskauden 2023 hinnastoon ja tarjouksiin! Olemme iloisia siitä, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme ja ottamaan ensimmäisen askeleen kohti terveyttä ja hyvinvointia. Alla on tietoa eri vaihtoehdoistamme:

Tutustumiskerta 10€ (yksi kerta per uusi asiakas)

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokeilla tuntejamme ensin ennen sitoutumista. Ensimmäinen kerta maksaa vain 10 euroa, ja tämä tarjous on voimassa uusille asiakkaille.

Kertamaksu 20 €

Voit osallistua yksittäiselle tunnille milloin tahansa 20 euron kertamaksulla.

5x sarjakortti 85 €

Hanki 5x sarjakortti, joka on voimassa kahden kuukauden ajan ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tämä kortti oikeuttaa osallistumaan kaikille (jooga, pilates ja terve selkä) viikkotunneillemme.

Kausikortti 225 €

Kausikortilla saat nauttia yhdestä viikkotunnista joka viikko koko kauden ajan. Lisäksi saat joka viikko käyttöösi yhden 60 minuutin joogavideon.

All-inclusive kortti 295 €

Tämä kortti mahdollistaa osallistumisen kaikille tunneillemme koko kauden ajan. Saat myös viikoittain yhden 60 minuutin joogavideon, joka tukee harjoitustasi.

Perhekausikortti 370 €

Perhekausikortti on tarkoitettu kahdelle henkilölle, joten voit jakaa joogahetket esimerkiksi kumppanisi, äitisi tai ystäväsi kanssa. Se sopii täydellisesti pariskunnille, äiti-tytär-pareille ja kaverikorteiksi yhdelle viikkotunnille.

Hormonijooga verkkokurssi 98 €

Hormonijooga verkkokurssimme tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja harjoittaa joogaa omassa tahdissasi ja omassa kodissasi hintaan 98 euroa.

Happyliikunta – Lahjakortit

Lahjoita terveyttä ja hyvinvointia ystävällesi Happyliikunnan lahjakortin avulla. Lahjakortteja on saatavilla 10€, 20€, 50€, 85€ ja 100€ arvoisina verkkokaupassamme.

Alennusryhmät

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja perhevapaalla olevat saavat 10% alennusta normaalihinnoista.

Maksutavat

Haluamme tehdä maksamisesta mahdollisimman kätevää ja joustavaa. Alla on erilaisia tapoja, joilla voit suorittaa maksusi Happyliikuntaan:

Lasku: Voit tilata laskun sähköpostitse osoitteesta anja@happyliikunta.com

Tilisiirto: Tilinumero tilisiirtoa varten: FI44 7997 7990 2278 73 (saaja: Tmi Joogataan Laaksolahti).

Mobilepaylla numerolla 0400 854939 (saaja: Anja Huovinen).

Käteinen maksu on mahdollinen paikan päällä.

Verkkokauppa: Voit tehdä ostoksia verkkokaupassamme ja valita siellä haluamasi maksutavan.

Liikuntaedut

Hyväksymme useita liikuntaetuja, kuten SmartumPay ja Smartum setelit, e-passi, Eazybreak, Edenred mobiilimaksun ja Virikesetelit.
Voit maksaa etänä tai paikan päällä. 
Etsi liikuntaetusovelluksellasi toimipisteemme nimellä ”Happyliikunta – Yoga with Anja”.
Syötä haluamasi summa ja hyväksy maksu.
Lähetä meille sähköpostilla (anja@happyliikunta.com) tieto siitä, että olet ladannut meille liikuntaetua x summalla.
Maksun jälkeen saat kuitin maksustasi.

Kiitos, että valitsit Happyliikunnan – odotamme innolla yhteisiä harjoitus hetkiä kanssasi!

Ehdot

Tunneille tulee ilmoittautua varausehtojen mukaisesti Vello-ajanvaraus­järjestelmän kautta. Huomaathan, että kaikki ohjelmassa olevat tunnit eivät aina toteudu.

Sai­ras­tu­mis­ta­pauk­sis­sa: Yli kahden viikon pituisen sairasloman ajalta kausi- ja sarjakortin voimassaoloaikaa voidaan pidentää.

Force majeure-, pandemia-, luonnonkatastrofi tai muussa vastaavassa tilanteessa Happyliikunta varaa oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja korvata ohjauksen etäopetuksilla, verkkokurssilla tai videopalveluna.

Hinnat sisältävät alv 10%.