Lempeä jooga

Kuvaus

Lempeä jooga voi auttaa Sinua rentouttamaan stressaantunutta mieltä, vahvistamaan kehon fyysistä kuntoa ja lisäämään liikkuvuutta. Se voi lieventää myös selkävaivoja, unettomuutta ja hengitystieongelmia.

Lempeä jooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Lempeät venytykset parantavat kehon liikkuvuutta ja pitävät selän ja nivelet joustavina. Jooga myös vahvistaa syviä lihaksia, edistää verenkiertoa ja ruoansulatusta.


Anjan joogatunnilla opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoasi. Esimerkiksi jos sinulla on nivelrikko opit vahvistamaan tukilihaksia ilman nivelten rasittumista.
Harjoitus on hyvin monipuolista ja sisältää paljon joogaterapiasta otettuja harjoituksia.

Lempeä jooga -tunti sisältää mieltä rauhoittavia, kehon jännityksiä avaavia, tasapainoa kehittäviä ja lihaskuntoa ylläpitäviä liikkeitä ja palauttavan loppurentoutuksen.

Lempeä jooga sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin joogaa harrastaneille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta. Joogatunti on aamupäivällä ja sopii hyvin senioreille ylläpitämään kuntoa ja parantamaan liikkuvuutta.

Meidän pienryhmässämme on hyvä lämminhenkinen ilmapiiri. Sinä saat henkilökohtaista opetusta ja vinkkejä arkiliikuntaan. Lempeä jooga sopii erittäin hyvin myös, jos Sinulla on pieniä vaivoja tai esim. tekonivel. Se sopii hyvin eläkeläisille, vuorotyöläisille tai vaikka etätyöläisille lounastauolla.

Lempeä jooga on sinua varten, joka haluat

Lempeä jooga ei ole

Hinta

Kausi- ja sarjakortti, kokeilu 10€ 

“Hei Anja, Kiitos sinulle ihanista Jooga tunneista, sekä sisällä, että puistossa. Olisinpa vaan aikaisemmin tutustunut sinun vetämiin joogatunteihin, mutta eihän koskaan ole liian myöhäistä. Syyskaudella aion jatkaa siinä keskiviikon lempeä joogatunnilla ja mielellään myös päiväpilateksessa. Mikä vaan päivä käy."
Ritva, eläkeläinen
“Kiitos Anja kun olet pitänyt joogatunteja läpi korona-ajan. Olet aina iloinen ja tarmokas ja pidät todella hyviä ja monipuolisia, joka kerta vähän erilaisia tunteja. Enpä tiedä kumpi on parempi, live-tunti monarilla vai zoom kotona. Näkemisiin!”
Tiina
“Rentouttava ja hyvän-olon joogatunti. Ohjaus rauhallista ja selkeää, myös haastavia liikkeitä vilahtaa ajoittain.”
Mita