Aikataulu

Jooga, pilates & terve selkä Espoossa Laaksolahden monitoimitalossa

Maanantai

17.30 – 18.30 Terve Selkä jooga & kehonhuolto 

18.30 – 19.30  Naistenjooga / Hormonijooga

Keskiviikko

11.00 – 12.00 Lempeä jooga – hy­bri­di­tun­ti (myös Online)

18.00 – 19.00 Pilates & terve selkä (Katri ja Anja ohjaa vuorotellen. Kts. aikataulua alhalla)

Torstai

Syyskausi 23.8. – 14.12.

Kevätkausi 2024

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet! Happyliikunnan kevätkausi starttaa viikolla 2. Liity seuraamme ja löydä ilo liikkumisesta. Tutustu monipuoliseen ohjelmistoomme, joka tarjoaa sinulle energisiä treenejä ja hyvinvointia tukevia hetkiä. Kevät on aikaa herätä henkiin ja antaa keholle ansaitsemaansa huomiota. Tule mukaan iloiseen joukkoomme – yhdessä kohti energistä kevättä! 

Ohjeet tunnille

Toi­mi­paik­ka

Laak­so­lah­den mo­ni­toi­mi­ta­lo, Läh­de­pu­ron­tie 2, 02720 Espoo (vanha navetta Laak­so­lah­den ur­hei­lu­puis­ton vieressä). Ilmaiset park­ki­pai­kat ovat talon edessä. Monitoimitalo avaan noin 15 minuuttia ennen tuntia alkua. Liikuntasaliin pääse kun edellinen ryhmä loppuu.
Ota oma matto mukaan! 

Il­moit­tau­tu­mi­nen

Jo­kai­sel­le tunnille ja kurssille pitää il­moit­tau­tua erikseen Vellon ajan­va­raus­ka­len­te­ris­sa tai s-postissa: anja@happyliikunta.com tai tekstiviestillä puh. 0400854939

Hinnat

Hinnaston löydät tästä. Tunnille pääset ker­ta­mak­sul­la, sar­ja­kor­til­la tai kausi­mak­sul­la. Meillä käy lii­kun­ta­se­te­lit ja -edut (smartum, edenred, virike, epassi & tyky).

Hormonijooga kurssit

Uutta: Tehokas Hormonijooga-kurssi naisille Laaksolahdessa!
Liity mukaan maanantaisin 13.11.-18.12. klo 18.30-19.30 ja koe hormonijoogan hyödyt.

Haluatko oppia hormonijoogaa omassa tahdissasi? Tutustu verkkokurssiimme ja lue lisää…

Online jooga

Tervetuloa ainutlaatuiseen tilaisuuteen nauttia säännöllisestä joogasta ammattitaitoisen opettajan johdolla suoraan kotoasi. Tarjoamme lempeän joogatunnin joka keskiviikko klo 11-12. Voit valita osallistumisen online-joogaan Google meets kautta tai pyytää tallenteen (joogavideo) myöhemmin Anjalta sähköpostillä.