Hathajooga Espoo

Hat­ha­joo­ga - dy­naa­mi­nen ja lempeä joogalaji

Kuvaus

Jooga on vuosituhansia vanha harjoitusmuoto, joka päämääränä on kehon ja mielen tasapaino. Jooga voi auttaa Sinua rentouttamaan stressaantunutta mieltä, vahvistamaan kehon fyysistä kuntoa ja lisäämään liikkuvuutta. Se voi lieventää myös selkävaivoja, unettomuutta ja hengitystieongelmia.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä, eli asanoista. Harjoituksissa korostuu oikea hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha. Dynaaminen hathajooga-tunnilla tehdään erilaisia virtaavia, mutta lempeitä liikesarjoja oman hengityksen tahdissa.


Hathajoogan tavoitteena on tasapainottaa kehoa ja mieltä sekä ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä. Harjoitusten myötä mieli rauhoittuu, keskittymiskyky paranee ja keho vahvistuu. Lempeät venytykset parantavat kehon liikkuvuutta ja pitävät selän ja nivelet joustavina. Jooga myös vahvistaa syviä lihaksia, edistää verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttaa oikean hengitystekniikan löytämisessä.


Joogaharjoitus tehdään aina sinun kehollesi sopivalla tavalla, ilman että sitä yritetään taivuttaa akrobaattiseen jooga-asanaan. Siksi jooga sopii loistavasti kaikille kehotyypeille: pieni- ja isokokoisille ihmisille, yli-liikkuville ja rautakangille.
Anjan joogatunnilla opit kuuntelemaan omaa kehoasi. Harjoitus on tosi monipuolinen ja sisältää paljon joogaterapiasta otettuja harjoituksia. Tärkeitä periaatteita ovat painovoiman huomioiminen, asteittaisuus ja kompensaatio harjoituksessa. Hathajoogatunti sisältää mieltä rauhoittavia, kehon jännityksiä avaavia, tasapainoa kehittäviä ja lihaskuntoa ylläpitäviä jooga-asanoita ja palauttavan loppurentoutuksen.

Happyliikunnan jooga sopii niin ensikertalaisille kuin aiemmin joogaa harrastaneille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta.

Hathajooga on sinua varten, joka haluat

Hinta

Kausi- ja sarjakortti, kokeilu 10€ 

“Kiitos eilisestä hatha -tunnista! Oli kiva kun tehtiin liikkeitä lonkille, minulla ne ainakin on tosi jäykät ja samoin tuntui että etureisille tuli hyviä liikkeitä.”
Minna
“Anja, olemme Danielin kanssa tosi iloisia ja meillä on käynyt hyvä tuuri, että olemme löytäneet itsellemme 6 vuotta sitten Sinun kaltaisen joogaopettajan. Sinä teet kaiken niin täydellä sydämellä ja aidosti sekä osaat luoda ympärilleen positiivisen ilmapiirin. Sinä ohjaajana muistutat meitä aina kuuntelemaan omaa kehoa, tekemään asiat itselle sopivalla tavalla. Tunneilla on ollut hyvä energia ja joogatuntien jälkeen on voinut tuntea kehon ja mielen kevyeksi. Kaikki liikesarjat ja venyttelyt ovat auttaneet hyvin hartioiden ja selän jumitusten poistamisessa.”
Virge & Daniel