Heippa!

Olen Anja Huovinen Wickenhagen, happyliikunnan perustaja, kahden ihanan teinilapsen äiti, yrittäjä, joogaopettaja, diplomi-insinööri, Suomalaisen eroseminaarin vetäjä, luonto- ja koiranystävä, retkeilijä ja meloja, saksalainen maatilan lapsi ja paljon muuta 🙂
Minulla on jalat maassa ja hymy sydämessä. Liikunta ja luonto oli lapsesta asti tärkeä osa minun elämääni. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ihmisiä löytämään iloa ja hyvinvointia elämässä.

Minun joogapolkuni alkoi esikoislapsen odotusaikana äitiysjoogalla vuonna 2003 Espoossa Laaksolahden monitoimitalossa. Jätin kuormittavan toimistotyön taakseni. Jonka jälkeen siirryin hyvinvointi- ja liikunta-alalle ja aloin opiskelemaan joogaa. 2009 perustin oman yritykseni “Happyliikunta – Yoga with Anja” ja avasin Espoossa Jupperissa oman pienen joogastudion.

Kävin Suomen joogaliiton pitkän linjan joo­gan­opet­ta­ja­kou­lu­tuk­sen ja valmistuin 2013 SJL -jooganopettajaksi. Lisäksi opiskelen joogaterapiaa kansainvälisesti arvostetussa Svastha Yoga Therapy ohjelmassa saksalaisen kirurgiortopedin Dr. Günther Nissen ja intialainen lääkärin Dr. Ganesh Mohan johdolla.
Vuonna 2009 kävin Berliinissä Dinah Rodriguesin Hormone Yoga Therapy koulutuksessa. Olen Suomen ensimmäinen hormonijoogan opettaja ja kouluttaja.

Joogan lisäksi olen kiinnostunut paljon muistakin asioista, kuten psykologiasta ja elämäntaidosta. Koronavuotena 2020 valmistuin Suomen eroseminaarin ohjaajaksi. Ohjaan eroseminaareja Kauniaisten kansalaisopistolla, jossa opetan myös minun äidinkieltäni Saksaa.

Vapaa-aikana harrastan sirkusta ja kaikenlaista ulkoliikuntaa. Ehkä tavataan metsäkävelyllä Nuuksiossa minun Kössi-koirani kanssa tai Lippajärven hiihtoladulla. Viihdyn hyvin myös vesillä, kesällä melonnan ja talvella retkiluistelun merkeissä.

Sain itse joogasta, liikunnasta ja luonnosta paljon elämäniloa sekä voimaa, jonka haluan jakaa kanssasi.

 

Haluaisin jakaa hieman minun asiakkaiden kehuja ja ajatuksia opetuksestani.

”Kiitos Anja, että olet niin elämäniloinen ihminen. Tartutat sen meihin. Uskon, että näin pystyn myös olemaan positiivisempi arjessa. Sinulla on aitoa saksalaista yrittäjähenkeä. Olet kehittänyt happyliikuntaa ketterästi uusiin haasteisiin.”

”Anjan tunneille on aina kiva tulla. Anja on kannustava, asiantunteva ja luonnollinen opettaja. Lämmin kiitos Anjalle monen vuoden positiivisesta ja lempeästä joogaohjauksesta.”

“Joogaohjaaja Anja on erittäin innostava ja asiansa osaava. Joogatunneilla on miellyttävä ilmapiiri.”

Tervetuloa joogaamaan minun kanssani! 

t. Anja

ps. Jos voin auttaa sinua, laita minulle viestiä tai soita, vastaan mielelläni 🙂